Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

vrijdag 3 juli 2015

Vakantiegevoel in eigen dorp

Midden volgende week ga ik met mijn vriendin voor 2,5 week naar Turkije maar met de zuiderse zon in het land, hadden we ook deze week al een vakantiegevoel. Als je ’s avonds je fiets neemt en de zon ziet ondergaan op een terras van enkele vrienden, dan waan je je in Kortenaken als het ware in het zuiden van Europa. Een aperitiefje en een spelletje Kubb maakten dat gevoel compleet!

En dit weekend gaat het vakantiegevoel verder: Vanavond ‘moeten’ we in Miskom naar een BBQ en op zaterdag staat Werchter Classic op het programma (oke, niet in eigen dorp maar wel in het dorp van mijn vriendin :-)) en op zondag is het FiĆ«st Oept Durp in Kotnaeken.