Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 27 april 2015

Oppositie helpt meerderheid aan meerderheid

De volgende gemeenteraad (donderdag 28/5) start om 18u30 in plaats van om 20u. De meerderheid had aan ons gevraagd of dit oke was omdat iemand van Open VLDGBL omwille van werkomstandigheden niet later kan. We hebben hier begrip voor en zijn dan ook ingegaan op deze vraag. De oppositie helpt zo dus de meerderheid aan een meerderheid want anders zou men misschien 1 stem te weinig hebben tijdens de stemmingen (Meerderheid bestaande uit Open VLDGBL/N-VA heeft 10 raadsleden en de CD&V/SP.a Plus-oppositie heeft 9 raadsleden)