Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 2 april 2015

Het bouwen van een "wereld"

De dagen zijn hier drukker en drukker aan het worden. Momenteel zijn we een “wereld” aan het bouwen waar men in/op kan rijden. Het komt er eigenlijk op neer dat we een 3D-omgeving maken met borden, wegen, een omgeving, … Omdat we de eerste zijn die zo’n uitgebreide training volgen is het voor de lesgever soms nog wat zoeken. Ook voor mij is het wat onwennig. Vorige week was intuïtief waardoor het gemakkelijker was om te volgen terwijl het nu allemaal nieuwe processen zijn die gevolgd moeten worden. Bijkomend is zo’n face-to-face training ook zeer zwaar. Er zijn geen pauzes en we eten onze lunch op 10 minuutjes op. Gelukkig is het weer deze week veel beter dan vorige week  (in de 20 °C) en kunnen we ’s avonds van een terrasje genieten.