Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 15 maart 2015

Zoek de nieuwe fout!

Architecten maken soms al eens fouten... En zo ook de architect van zaal Den Hoek die reeds vele jaren open is. De koelcel bevindt zich in de kelder waardoor de brouwer de volle bakken en vaten naar beneden moet brengen en een gebruiker dezelfde volle bakken opnieuw naar boven moet brengen om de toog te vullen. Verschillende verenigingen hebben dit dan ook terecht aangekaart en nu is er een "oplossing" voorzien. Ik plaats het bewust tussen aanhalingstekens want men heeft nu een nieuwe koelcel in de foyer geplaatst. Het voordeel is dat er geen trappen meer gedaan moeten worden maar er zijn ook heel wat nadelen.. Wil je tijdens een activiteit iets uit de frigo halen dan moet je met de bakken door het volk. Ook het afsluiten van de koelcel is een probleem want de sleutel is niet standaard aanwezig in de zaal waardoor iedereen zichzelf van drank kan voorzien. Bovendien neemt de nieuwe koelcel veel plaats in en is het een ongezellige vertoning in de zaal. 

Of met andere woorden, hoe de meerderheid van toen nu opnieuw een fout maakt...