Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 9 maart 2015

Welkom nieuwe inwoners!

Op zondag 15 maart (vanaf 13u30 in sporthal De Vruen) organiseert de gemeente Kortenaken de jaarlijkse Welkomstdag. Deze Welkomstdag werd in 2008 voor het eerst georganiseerd op initiatief van CD&V. Nieuwe inwoners kunnen er op een prettige manier kennismaken met de leden van het gemeentebestuur en met het historische en toeristische gezicht van onze gemeente.  Ik kan er dit jaar jammer genoeg niet bij zijn...

Tegelijkertijd stelt de gemeente de nieuwe toeristische kaart en brochure voor. In dit pakket worden alle bezienswaardigheden, wandelroutes, horeca & logies gebundeld.