Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 3 maart 2015

Website Kortenaken gaat mee met de tijd

De huidige gemeentelijke website heeft haar beste tijd gehad en de gemeente heeft terecht besloten om de website binnenkort in een nieuw kleedje te stoppen. Ik vind het belangrijk dat er wordt nagedacht over de implementatie van een "mobiele" site. In deze tijd surfen steeds meer mensen op hun smartphone of tablet.
Als je met je pc naar de website surft zal deze er normaal uitzien maar met je tablet of smartphone heb je een aangepaste structuur. Een mobiele website is namelijk specifiek afgestemd voor het gebruik met mobiele toestellen. Ten opzichte van de desktopwebsite is de structuur eenvoudiger, zijn de pagina’s minder omvangrijk en wordt rekening gehouden met de beperkte navigatiemogelijkheden van een mobiel toestel. 

De schepen van communicatie gaf tijdens de jongste gemeenteraad aan hier rekening mee te houden.