Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 25 maart 2015

Spring break

Het weer hier in Iowa schommelt momenteel nog. Vooraf had men mij gezegd dat de winter zeer streng kan zijn en de zomer zeer heet. En momenteel zitten we duidelijk in de overgang (zie fig voor overzicht in °C):

  • Zaterdag: In T-shirt kunnen rondlopen
  • Zondag: In pull en met losse jas kunnen rondlopen
  • Maandag: 20 minuten moeten krabben om de ruiten van mijn auto open te maken. Er lag - en ik overdrijf niet - een ijslaag op van ca. 0,5 cm. 
  • Dinsdag: pull + jas
  • Woensdag: Ik was in overleg met enkele mensen van het onderzoeksinstituut en plots hoorde ik een alarm. De mensen rondom me keken ook wat bizar en het was blijkbaar een tornadoalarm. Raar zei men en men ging dan ook naar een weersite en alles zag er oke uit en het was dus gewoon een test.