Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 25 februari 2015

40 dagen zonder alcohol

We zijn 1 week na Aswoensdag en ik heb me vorige week voorgenomen om een moderne vorm van Vastenperiode te hanteren: 40 dagen zonder alcohol. Week 1 heb ik vrij goed overleefd al heb ik het soms toch "moeilijk" :-).  Niet dat ik vroeger elke dag alcohol dronk maar op restaurant smaakt een goed glas wijn mij toch. Of op cafĂ© eens een frisse pint.

Het wordt dus misschien toch een klein beetje aftellen tot 5 april want ik ben jarig op 10 maart en op 20 maart vertrek ik voor drie weken naar Amerika.. Beter een andere periode gekozen dus :-)