Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 20 januari 2015

Recht op vrije meningsuiting

Dit jaar hebben we op onze Nieuwjaarsreceptie geen traditionele Helaas-prijs uitgereikt maar hebben we wel een minuut stilte gehouden.

Wat vorige week in Parijs is gebeurd, heeft iedereen geschokt en ook ons als jongeren. Het recht op een eigen mening en om die openlijk te kunnen verkondigen is een grondrecht. Zeggen wat je denkt is het begin van een democratie en iemand letterlijk de woorden ontnemen is een regelrechte aanslag op die principes waar zo lang voor gestreden is. Daarom hebben we zondag een minuut stilte gehouden om de tragedie van twee weken geleden te herdenken. Verder willen we de jongeren blijven aansporen om een eigen mening te blijven hebben en deze te blijven verkondigen zonder daarbij de heersende grenzen te overschrijden.