Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 18 januari 2015

Knapgedaan voor "Alles4Afrika"

Roger Alles en Gerda Pieraerts zetten zich met hun project "Alles4Afrika" al jaren in om arme bevolkingsgroepen in Afrika op weg te helpen. Ze geven niet enkel goederen en/of geld maar proberen de mensen te leren om zichzelf te behelpen. Hierdoor help je hen natuurlijk op lange termijn en geef je hen blijvende steun wat door de Ebola-epidemie die vorig jaar oprukte meer dan ooit nodig is. Om dit te kunnen realiseren zamelt Alles4Afrika goederen (gereedschappen en kledij) en geld in om deze goederen te kunnen transporteren (meer info op www.alles4afrika.be). 

Als jongeren vinden we dit een super-initiatief en bewonderen we Roger en Gerda dat ze zich vrijwillig en met veel toewijding inzetten voor onze medemens in Afrika. Alles4Afrika streeft doelstellingen rond onderwijs, gezondheidszorg, voeding en zelfredzaamheid na en dat zijn allemaal doelstellingen waarin wij ons als jongeren kunnen vinden. Omwille van deze redenen hebben we hen dan ook onze Knapgedaan-prijs gegeven.