Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 8 januari 2015

Knap-gedaan of toch niet?

Heb jij een goed idee voor de knap-gedaan of de helaas- prijs die we met JONGcd&v op zondag 18/1 zullen uitreiken? Mail dan tegen 13/1 naar onze lokale voorzitster van JONGcd&v Lien Vandebroeck (lien@cdenvkortenaken.be) of geef mij een seintje (kristof@cdenvkortenaken.be).

Met de “Knap-gedaan-prijs” willen we zoals elk jaar de meest verdienstelijke Kortenakenaar of een mooi initiatief van 2014 in de bloemetjes zetten. Met de “Helaas-prijs” klagen we een gemiste kans in onze gemeente aan.