Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 4 januari 2015

Een spetterend 2015

De kerstkalkoen is verorberd en de champagne is ontkurkt (tja, op dat vlak ben ik wel een liberaal). Voor allen een spetterend 2015!

Vandaag was er in Kortenaken in Den Hoek voor alle inwoners een nieuwjaarsreceptie. De burgemeester sprak namens het volledige gemeentebestuur de nieuwjaarswensen uit en richtte de aandacht op meer verkeersveiligheid en op een duurzaam beleid. Verder loofde hij het constructieve oppositiewerk van het laatste jaar! Uiteraard zijn dit drie elementen die we graag horen :)