Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 1 december 2014

Met een korreltje zout

Vermeld worden door Kris Peeters... Een natte droom voor elke CD&V'er ;-) Die eer viel mij vandaag te beurt op de blog van Kris met een foto die ik hem gisteren bezorgde. Met de fijnzinnige pen zoals hij dat altijd doet, is ook nu de foto van de nodige commentaar voorzien. Ben je ook benieuwd? Surf dan naar http://deanderekrispeeters.wordpress.com/

Ter info, deze Kris Peeters is ook bekend als De Andere Kris Peeters en heeft dus niets met CD&V te maken.  Hij is auteur van o.m. 'Het voorruitperspectief'', 'De file voorbij' en 'Weg van Mobiliteit' en een gekende Vlaamse mobiliteitsdeskundige.