Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 4 december 2014

Het hart op de tong hebben

Opvallende uitspraak van schepen Nadine Veulemans (N-VA) tijdens de jongste gemeenteraad naar aanleiding van mijn vraag over de rechtzetting van de verslaggeving van de gemeenteraad van oktober. In de bespreking over de inplanting van de KMO-zone was namelijk opgenomen dat de meerderheid momenteel werkt met de voorkeur voor de inplanting van deze zone aan de Tiensestraat. Dit moet natuurlijk de Tiensesteenweg in Waanrode zijn en niet de Tiensestraat in Kortenaken. Schepen Veulemans zei letterlijk "uiteraard is het de Tiensesteenweg want ik woon op de Tiensestraat"... Een pijnlijke uitschuiver of zou er een spreekwoord van toepassing kunnen zijn...