Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zaterdag 8 november 2014

"Samen pakken we de toekomst vast!"

De Sint is al een tijdje aanwezig in folders en in winkels en stilaan komt ook de kerstboom tevoorschijn. Dus ook voor ons het signaal om onze eindejaarscampagne in Kortenaken voor te bereiden. Deze week hebben we met ons bestuur enkele foto's genomen  en vandaag maakte ook CD&V nationaal de campagneslogan bekend: "Samen pakken we de toekomst vast!"

Onderstaande foto is afgelopen donderdag genomen en blijkbaar hebben we met een deel van onze jongeren een extra zintuig want dit beeld illustreert de slogan eens te meer ;-)