Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

vrijdag 26 september 2014

Schepen Benny Hermans doet afstand van zijn mandaaDe gemeenteraad van gisteren eindigde op een verrassende wijze. Nadat de voorzitter de raad had gesloten nam schepen Benny Hermans (N-VA) het woord en deelde mee dat hij omwille van professionele redenen afstand doet van zijn mandaat. Benny werd in 2012 met 245 voorkeurstemmen verkozenen en had als schepen verschillende bevoegdheden: sport, onderwijs, kinderopvang, ICT, communicatie, kerkbesturen, tewerkstelling. Tijdens de gemeenteraad en ook daarbuiten viel het op dat Benny zijn dossiers steeds goed beheerste en wist waarover het ging. We hebben hem gisteren dan ook bedankt voor zijn inzet sinds 1 januari 2013.

Benny zal als schepen worden vervangen door Nancy Maris die de 3e opvolger van de N-VA is en 214 voorkeurstemmen behaalde in 2012. Alle succes aan haar gewenst!