Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 2 september 2014

Ice Bucket Challenge

De filmpjes van de Ice Bucket Challenge zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en ik werd recent ook genomineerd... Maar in plaats van louter de uitdaging aan te gaan en een emmer koud water over me te gieten, heb ik een kleine financiële steun uitgebracht aan de ALS-Liga België. Want eigenlijk is het doel van de uitdagingen om geld te verzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Stortingen aan de ALS Liga België kunnen op het volgende rekeningnummer: BE28 3850 6807 0320

ALS is een neurologische ziekte waarbij het belangrijkste kenmerk is dat de motorische zenuwcellen in het ruggenmerg, de hersenstam en de motorische schors van de hersenen afsterven. Daardoor ontstaat er krachtsverlies en verlamming, die uiteindelijk (vaak) tot de dood leidt door verlamming van de ademhalingsspieren. De oorzaak is nog niet met zekerheid vastgesteld maar het komt overal ter wereld voor.

Ter info, hieronder een screenshot van mijn betalingsbewijs en een cartoon om mensen aan te moedigen om niet alleen aan de uitdaging mee te doen maar om ook een kleine bijdrage te leveren! Meer info op www.alsliga.be