Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 30 juli 2014

Bancontact wordt mogelijk!

Op de gemeenteraad van maart had ik gevraagd of het toch eens geen tijd zou worden dat er met bancontact betaald zou kunnen worden op het gemeentehuis. Als inwoner moet je af en toe eens wat betalen voor een bepaalde dienst: rijbewijs, identiteitskaart, reispas, … en het zou handig zijn als dit met de betaalkaart kon. We zijn nu vier maanden verder en er is navraag gedaan naar de kostprijs. Het college van Burgemeester en Schepenen heeft nu beslist dat er binnenkort twee bancontactterminals geplaatst zullen worden die toelaten om met nationale en internationale betaalkaarten te betalen. Er komt een toestel aan het onthaal en een toestel aan het loket burgerzaken. Een zeer goede zaak want meer en meer wordt er met “de kaart” betaald in plaats van met cash geld.