Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zaterdag 19 april 2014

"Later word ik politicus"


Vorige week kreeg ik van een vriendin het boek “Later word ik politicus: handboek voor een geslaagde politieke carrière”. Het was een hele tijd geleden dat ik haar had gezien maar ze had het boek eind 2011 voor me laten signeren door de auteur. Zijn boodschap (zie foto), al ondertekend op 27/12/’11, werd in het jaar daarop toch al wat kracht bijgezet omdat ik toen verkozen ben tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 :-). De lokale politiek is een mooie hobby waardoor ik toch wat gebeten ben. Het heeft volgens mij veel minder met partijpolitiek te maken dan het nationale niveau maar vooral met politiek voor, door, met en tussen de mensen. 

Bedankt voor het boek en ik start met lezen!!