Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 20 januari 2014

Vraag het aan Koen Geens

Zoals elk jaar klinken we met CD&V Kortenaken op het nieuwe jaar, reiken we met de jongeren twee prijzen uit en wensen we iedereen het beste! Dit jaar vindt de nieuwjaarsreceptie plaats op zondag 26 januari in GC 't Dorp in Kortenaken. Vanaf 9u30 is iedereen welkom voor een broodje en een drankje. Ook minister van financiĆ«n Koen Geens zal aanwezig zijn. Hij geeft een antwoord op al je vragen: Is ons geld nog veilig? Kan die belastingsbrief niet veel eenvoudiger? Hoe kunnen we de concurrentie aan met buitenlandse bedrijven? Hoe zorgen we voor voldoende jobs?... Mail je vraag vooraf (liefst voor 23/1) naar info@cdenvkortenaken.be en stel ze zelf tijdens onze Vraag het aan Koen Geens’.