Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 2 januari 2014

Knap gedaan en Helaas

Op onze nieuwjaarsreceptie, die zal doorgaan op zondag 26/01 (vanaf 9u30) in GC t Dorp, reiken we met onze jongeren opnieuw twee prijzen uit. Een “Knap-gedaan-prijs” voor de meest verdienstelijke Kortenakenaar of initiatief en een “Helaas-prijs” waarmee we een gemiste kans in onze gemeente willen aanklagen. De twee winnaars worden op de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt door de leden van JONGCD&V: Lien Vandebroeck (jongerenvoorzitster), Dorien Fets (gemeenteraadslid), Kim Vandepoel, Jonathan Renders en ikzelf. Suggesties zijn welkom via lien@cdenvkortenaken.be!