Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 9 januari 2014

Bedankt adviesraden!

Januari is de maand van de recepties. De gemeente heeft morgen dan ook terecht de leden van de verschillende adviesraden uitgenodigd om hen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Elk lid zet zich op zijn of haar manier in. Dit kan door adviezen te geven op voorstellen vanuit het college, door zelf met idee├źn of vragen te komen, door activiteiten te organiseren, ... Het is dan ook belangrijk dat we als gemeentebestuur de leden bedanken voor hun vrijwillige inzet! Daarom ook dat de receptie van morgen met stip genoteerd staat in mijn agenda!