Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

vrijdag 27 september 2013

Kortenaakse verkiezingen in 2013?

De foto van hiernaast komt uit het verslagje van het infomoment over het toekomstige beleid dat in het jongste infoblad staat. Onze gemeente is dus nog op zoek naar correcte cijfergegevens. Wie kan helpen? ;-)

Dat infomoment ging over de beleidsverklaring 2013-2018 die in een extra editie van het infoblad in augustus in de postbus is beland. Ik heb met veel interesse dat boekje gelezen maar ik dacht dat ik lectuur van exact een jaar geleden aan het lezen was: verkiezingspraat met weinig tot geen concrete voorstellen. Dat er een boekje werd verspreid onder de inwoners kan ik wel begrijpen maar op het eerste blad las ik het volgende: ”De verkiezingen van 14 oktober 2012 hebben er voor gezorgd dat een nieuwe meerderheid Kortenaken de volgende zes jaren zal besturen. In naam van beide partijen wensen wij de kiezers te danken voor de kansen die zij ons gegeven hebben.” Dat de kiezers bedankt worden vind ik niet meer dan normaal maar dan niet in een neutraal blad dat met Kortenaaks belastinggeld wordt betaald. Men heeft vanaf dit jaar het aantal pagina’s van het infoblad van 24 naar 20 gebracht om te besparen maar men gebruikt nu wel een extra editie waarin ook de kiezers worden bedankt. Zo’n infoblad kost ca. €1050 om te drukken en €350 om te verdelen en dient om neutraal te informeren ...