Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 27 januari 2013

Sportief in eigen gemeente


Het was van de zomer geleden dat ik met een groepje vrienden uit Kortenaken op de Finse piste in Loksbergen was gaan lopen. De laatste tijd onderhield ik mijn conditie door tijdens de middag op het werk wat te gaan joggen of door ’s avonds in Kortenaken langs de straat te lopen. Maar overlaatst was ik nog een keertje naar Loksbergen geweest en daar kwam ik – zonder dat we hadden afgesproken – opnieuw een Kortenakenaar tegen. Hoog tijd dus dat de sporthal met Finse piste in Waanrode wordt gebouwd zodat we daar terecht kunnen. Wie nu langs Bergendal passeert ziet dat de sporthal na jaren voorbereiding stilaan vorm begint te krijgen. Vorig jaar zijn de werken gestart zodat we dit jaar onze eigen sporthal kunnen openen. Volgens mij zal de infrastructuur frequent gebruikt worden, zowel de binnen- als de buitenaccommodatie en zullen er heel wat spontane sportactiviteiten ontstaan. Tijdens de huisbezoeken heb ik vaak gehoord dat de sporthal ook plaats moet bieden aan niet-georganiseerde clubs of aan recreatieve sportersIk zal er alleszins mijn ‘toertjes’ gaan lopen.