Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 20 januari 2013

Nieuwe voorzitters

Gisteren hebben we op de nieuwjaarsreceptie niet alleen de wensen voor het nieuwe jaar overgemaakt en de prijzen van de jongeren uitgedeeld maar het was ook tijd voor de driejaarlijkse voorzittersverkiezingen. We proberen ons als partij steeds opnieuw uit te vinden en hechten veel belang aan de interne bestuursvernieuwing.
Wim Roels werd opnieuw verkozen als voorzitter van de afdeling en hij zal worden bijgestaan door Kim Vandepoel die de rol van secretaris zal vervullen. Kim is een jonge en gedreven moeder die sinds 2012 deel uitmaakt van de partij. Juffrouw Imelda Stouthuysen (voor mij zal het altijd juf zijn want ze was directrice van mijn lagere school) volgt Mia Lemmens op bij Vrouw & Maatschappij en Lien Vandebroeck volgt mijzelf op bij de jongeren.
Aan iedereen veel succes met de nieuwe uitdaging!