Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 14 januari 2013

Nieuwe voorzitter JONG CD&V

Zes jaar geleden nam ik als voorzitter van JONG CD&V de fakkel over van Jonathan Cardoen. Op de nieuwjaarsreceptie van aanstaande zaterdag zal Lien Vandebroeck mij opvolgen als nieuwe voorzitter van de jongeren. Lien is 24 jaar en zit samen met haar vriend Jonathan Renders al lange tijd bij de jongerenwerking. We zijn trouwens de enige politieke partij in Kortenaken die een jongerenafdeling heeft. 
Ik ken Lien van in mijn middelbare schooltijd en tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 hebben we beiden de jongerenkandidaten ondersteund door samen met hen campagne te voeren. Ook tijdens de verkiezingen van 2012 heeft Lien ons gesteund. Ze is bio-ingenieur van opleiding en pas gestart als regioconsulente bij de Boerenbond.
Wil je haar bereiken dan kan dat via lien.vandebroeck@hotmail.com