Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 10 januari 2013

Blogposts via mail?

Bezoek je af en toe mijn website, blijf dat dan zeker doen maar vanaf nu kan je je links boven ook inschrijven om elk artikel dat ik hier plaats te ontvangen. Je moet enkel je mailadres opgeven en dan ontvang je elk bericht ook in je mailbox! Heel handig dus als je mijn politieke stappen wil volgen. Ben jij mij na een tijdje toch beu dan kan je je nadien ook uitschrijven door dit onderaan in de mailing aan te klikken. De toepassing is trouwens anoniem zodat ik niet weet of je mij volgt of niet en of je me niet meer wil volgen :)