Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

donderdag 13 december 2012

Annita naar de provincie

Op 14 oktober hebben we niet alleen voor een nieuwe gemeenteraad gekozen maar het waren ook provincieraadsverkiezingen. In Kortenaken kwamen er vijf kandidaten op:
  1. Annita Vandebroeck - CD&V: 2723 voorkeurstemmen
  2. André Alles - Open VLD: 1656 voorkeurstemmen
  3. Danny Struys - N-VA: 1495 voorkeurstemmen
  4. Griet Vandewijngaerden - SP.a: 1091 voorkeurstemmen
  5. Dylan Desaer - Vlaams Belang: 428 voorkeurstemmen

Annita behaalde dus de meeste voorkeurstemmen van de "Kortenakenaren" en ze was eerste opvolger in de provincieraad. Omdat Dirk Claes in de senaat blijft en afstand doet van zijn mandaat, legt Annita aanstaande zaterdag voor de tweede keer de eed af als provincieraadslid. Normaal gezien had de eedaflegging al eerder deze maand plaatsgevonden, maar door een klacht bij de raad voor verkieziningsbetwistingen is dit uitgesteld tot 15 december.