Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 20 augustus 2012

www.annita.be


Met Annita Vandebroeck hebben we de afgelopen jaren een zeer gedreven voorzitter van het OCMW gehad. Denk maar aan het invoeren van een mobiele ambtenaar, de seniorenwerking, de mantelzorgpremie, de plusserspost. Haar inzet is enorm voor de mensen van Kortenaken en ze heeft ook haar rol als provincieraadslid zeer goed vervuld. Daarom hebben we haar ook voorgedragen als kandidaat voor de provincieraadsverkiezingen en daar staat ze op de 3e plaats. Sinds kort is de nieuwe website van haar online en kan je haar volgen op www.annita.be