Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zaterdag 4 augustus 2012

Stukje toneel


Vrijdagavond naar het toneel gaan kijken in het gemeentehuis. De hoofdacteurs kwamen uit het kamp van de Open-VLD. Ze hadden namelijk een extra gemeenteraad ingeroepen met als enige agendapunt “het uitstellen van de aanwerving van een nieuwe jeugd- en cultuurconsulent”. Als jongere denk je dan onmiddellijk dat ze jeugd en cultuur niet belangrijk genoeg vinden en als iemand die een beetje actief is in de politiek denk je dat ze na de verkiezingen zelf iemand willen aanstellen. Alleszins een gekke vertoning op de gemeenteraad want mij lijken jeugd en cultuur te belangrijk om een politiek spel rond te spelen. Daarom heeft de CD&V en SP.A- meerderheid het voorstel van de Open-VLD ook weggestemd. Volgende week vrijdag vindt het schriftelijk examen plaats. Succes aan alle kandidaten!