Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zaterdag 11 augustus 2012

Start voetbalseizoen 2012-2013

In april van dit jaar kreeg ik al het goede nieuws dat ik de overstap mocht maken als scheidsrechter naar 4e nationale maar zoals elk jaar moeten er voor de start van het seizoen fysieke en theoretische tests worden afgelegd. Vanmorgen was het verzamelen "geblazen" aan het Sportkot te Leuven en heb ik de tests samen met de overgrote meerderheid van de deelnemers goed afgelegd. Dit jaar was ik op de Finse piste van Loksbergen, op de atletiekpiste van Diest en tijdens de middag op het werk in Mechelen gaan trainen. Maar door de bouw van de sporthal te Waanrode en de aanleg van de Finse piste kan ik volgend jaar in de eigen gemeente trainen!
Aan alle sporters, een fijne start van het (voetbal)seizoen!