Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

zondag 19 augustus 2012

Mensen maken Kortenaken

De maand augustus is voor Kortenaken altijd al een feestmaand geweest: Hoeleden Dries Kermis met het tractortreffen, de Torendraaiersfeesten, kermis Waanrode en Kortenaken, Boerenrock, ... Het warme en vooral droge weer is dan ook meegenomen om wat meer bezoekers aan te trekken. Zaterdag ben ik op het nieuwe terrein van Boerenrock even gaan helpen om de VIP-tent te vloeren en het terrein af te spannen en normaal gezien werd vandaag de grote festivaltent geplaatst. Deze komt rechtstreeks van Pukkelpop en daar is men door het te warme weer gestopt met ze af te breken. Maandag om 7u ’s morgens wordt er daarom verder gebouwd in Kortenaken!
Gisteren waren er weer veel vrijwilligers in de weer om het Boerenrockterrein klaar te maken voor het komende weekend. Deze organisatie, net zoals verschillende andere, werkt een heel jaar hard om eind augustus Kortenaken op de kaart te zetten en we moeten als gemeente iedere vereniging in Kortenaken, klein of groot, steunen op verschillende manieren. De slogan is immers: "Mensen maken Kortenaken"