Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

woensdag 8 augustus 2012

Extra gemeenteraad kosteloos


De gemeenteraad van vorige week vrijdag (zie ook hieronder) heeft de belastingbetaler van Kortenaken niets gekost. Op aangeven van raadslid Jonathan Cardoen (CD&V) hebben de leden van de meerderheid voor het openen van de extra gemeenteraad hun presentiegeld via een schriftelijke brief niet aanvaard. Nadien heeft de oppositie dit mondeling ook gedaan maar in principe moet elk gemeenteraadslid dit individueel en schriftelijk doen. Als je vandaag het artikel van Paul Francen (Open VLD) in de krant leest, lijkt het of het initiatief bij hun is ontstaan maar vorige week leek het eerder alsof ze verrast waren.