Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

maandag 27 augustus 2012

De vragende partij


Sinds half juni kan iedereen in “De vragende partij” een voorstel doen voor zijn of haar gemeente. Dit is een initiatief van EEN om de burger meer te betrekken in het lokale politieke debat. Voor Kortenaken werden er tot nu toe 6 vragen gesteld. Een ruimere dienstverlening van het gemeentehuis, een goede infrastructuur voor de jeugdverenigingen, meer verkeersveiligheid ... dat zijn ook punten die terug te vinden zijn in het programma van JONG-cd&v. De meeste stemmen gingen naar een grondige opknapbeurt voor de KSJ-lokalen in Kortenaken. We moeten als gemeente niet overal nieuwe zalen bouwen of elke vereniging een eigen infrastructuur bieden, maar het is wel belangrijk dat we luisteren naar de problemen van de verenigingen en hen steunen waar nodig en mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door hen te begeleiden met het opknappen van de lokalen achter Den Hoek, hen een financiële ondersteuning te geven in de vorm van een renteloze lening, ... Een eerste stap hierbij is de beslissing die het gemeentebestuur heeft genomen om de vacature van Jeugdconsulent zo spoedig mogelijk in te vullen zodat het actieve verenigingsleven wordt opgevolgd en wordt erkend. 
Samen met u kijk ik uit naar de antwoorden op de vragen die momenteel worden voorgelegd aan de lijsttrekkers van elke partij.
Alle vragen vind je terug op Vragende partij Kortenaken

PS: Op vrijdag 5 oktober vindt er in Kortenaken ook een politiek debat plaats waarin er verschillende vragen worden voorgelegd aan de partijen. In 2006 was dit een enorm leerrijke avond!