Welkom

Sinds 2013 ben ik fractieleider in de gemeenteraad van Kortenaken en daar voer ik samen met de 5 andere partijgenoten constructief oppositiewerk.
Heb je vragen of opmerkingen, contacteer me gerust: kristof.mollu@gmail.com of 0498/64.00.78.

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master in de Verkeerskunde en momenteel ben ik dan ook actief als verkeerskundige veiligheid bij de Vlaamse Overheid (het Agentschap Wegen en Verkeer). Verder werk ik sinds 2014 aan een doctoraat in de Mobiliteitswetenschappen aan de Universiteit Hasselt. In mijn vrije tijd ben ik voetbalscheidsrechter in het vroegere 3e nationale (heet nu 2e amateurklasse).
Een proper en verkeersveilig Kortenaken waarbij we mensen elkaar laten ontmoeten. Daar wil ik voor gaan!

dinsdag 21 augustus 2012

CD&V Kortenaken wil werken!

De eerste tekenen van de verkiezingen duiken nu ook in het Kortenaakse straatbeeld op. De NV.A heeft een tijdje geleden al ‘campagneborden’ van hun voorzitter in Kortenaken geplaatst, maar wij kiezen er niet voor om een nationaal gekende figuur uit te spelen (zou die Kortenaken of iemand van Kortenaken wel kennen?) maar wel om uit te gaan van de sterkte van onze eigen kandidaten. We zijn een heel dynamische ploeg die is opgebouwd uit en voor mensen en ik ben blij dat ik hier deel mag van uitmaken. De folders van onze kandidaten worden binnenkort aan huis bezorgd, de huisbezoeken starten weldra zodat we nog meer dan anders horen wat er leeft onder de mensen en de oranje kleur verschijnt in het straatbeeld. We brengen dan ook een verhaal dat de volgende weken op verschillende locaties in beeld wordt gebracht (zo ook thuis voor de deur).